FINANSIERING AF DIN BIL

De forskellige finansieringsløsninger af biler kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Især hvis man er førstegangskøber. Vi hjælper vores kunder med at finde den helt rigtige bil med den helt rigtige finansieringsløsning, der passer med kundens ønsker og behov. 

Hos KLC Auto samarbejder vi med Santander Consumer Bank og Accept Auto. Med markedets mest fleksible, attraktive og fordelagtige lån, kan du trygt finde din finansieringsløsning hos os. Udover at vi har indgået samarbejder med nogle af landets bedste finansieringsselskaber, som vi 100% selv kan stå inde for, står vi også klar med råd og vejledning. Sammen finder vi den bedste løsning til dig. Vi er fleksible i vores løsninger, blandt andet i forhold til løbetid og variation af lånet.

Fordele ved finansiering gennem Accept Auto

Billån hos Accept Auto er fleksibelt, nemt og billigt. Du vælger netop selv om du vil finansiere din bil med eller uden 20% udbetaling.

Hos Accept Auto kan du samtidig tilvælge ekstra sikkerhed i økonomien i form af ØkonomiSikring. ØkonomiSikring betaler den månedlige ydelse på dit billån via Accept Auto, hvis du bliver ufrivilligt arbejdsløs eller midlertidigt uarbejdsdygtig, imens du betaler af på dit billån.

Når du finansierer din bil via Accept Auto, får du de 3 første måneder gratis. Så er du dækket, så snart du begynder at betale for forsikringen.

Fordele ved at vælge Accept Auto som finansieringsløsning:

Fordele ved finansiering gennem Santander Consumer Bank

Santander er Danmarks førende finansieringsløsning inden for biler. Du er sikret nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser og bedste lånevilkår, hvis du vælger at finansiere din bil herigennem.

Santanders finansieringsløsning tilbyder dig en tryg låneproces, som er fleksibelt og billigt. Normalt skal man betale de første 20% af bilens værdi som førstegangsydelse. Ligesom Accept Auto, tilbyder santander dog at finansiere bilen uden udbetaling, hvilket kan give noget mere frihed.

Ansøgningsprocessen for et lån hos Santander er nem og enkel. Og hvis du ønsker rådgivning til bedste valg af lån, står vi klar til at hjælpe.

Fordele ved at vælge Santander som finansieringsløsning:

Vi hjælper dig trygt gennem hele låneprocessen og vejleder dig, så du ikke har nogle tvivlsspørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 29 91 54 19 eller via vores kontaktformular.

Beregn byttepris

Book prøvetur